تبلیغات بخش اختصاصی اناشید اسلامی

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی     ***      نروم جز به همان ره که توام راهنمایی

شعر زیبای “ملکا ذکر تو گویم” یکی از بهترین اشعار عرفانی و از آثار بی نظیر شاعر بزرگ اهل سنت سنایی غزنوی، شاعر قرن پنجم و ششم هجری است. شعر مذکور یکی از آثاری است که با توجه به معانی عرفانی آن توسط بسیاری از خوانندگان و سرود خوانان مذهبی اجرا شده است.

 

فرهاد قایدی که یکی از منشدین و خوانندگان اهل سنت است که با صدای بسیار زیبایش این شعر را اجرا نموده است. وی که قبلا آثار خود را با موسیقی آمیخته و اجرا می نمود اخیرا سعی بر اجرای اناشید بدون موسیقی کرده است و حاصل این تلاش را در آخرین اثر بدون موسیقی وی با نام مـــلکا مشاهده می کنید.

در این اثر تمامی صداهایی که میشنوید آوای های انسانی است که به صورت زنده ضبط شده است و به هیچ وجه از ابزار های موسیقی و پد های نرم افزاری استفاده نشده است.


مشخصات

آیا می دانید سالانه میلیارد ها دلار برای فعالیت های رسانه‌ای مخرب و تغییر اندیشه و فرهنگ اسلامی نسل جوان هزینه می شود؟ شما نیز با پرداخت حداقل ۵۰ هزارتومان به مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمنان بپیوندید و از رسانه اینترنتی اهل سنت حمایت کنید . (برای پرداخت کلیک کنید) ::

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

افزودن لیست پخش جدید