حضرت رسول اکرم صلی اللہ علیہ و سلم فرمودند:
بدَأَ الْإِسْلاَمُ غَرِيبًا ثُمَّ يَعُودُ غَرِيبًا كَمَا بَدَأَ فَطُوبَى لِلْغُرَبَاءِ قِيلَ: يَا رَسُولَ اللَّهِ! وَمَنْ الْغُرَبَاءُ؟ قَالَ: الَّذِينَ يُصْلِحُونَ إِذَا فَسَدَ النَّاسُ
اسلام بیکس و غريب آغاز شد و باز به غربت و بی کسی باز خواهد گشت همانطور که آغاز شد پس طوبی (درختی در بهشت) برای غريبان. پرسيدند: ای رسول خدا! غريبان چه کسانی هستند؟ و ايشان فرمودند: کسانی که در زمان فساد مردم در جهت اصلاح ميکوشند.
به راستی که اسلام امروز غریب شده و مصداق حدیث پیامبر ( صلی اللہ علیہ و سلم ) نمایان شده است. غربت دین در تمام زندگی ما دیده میشود حتی در خانه های ما. بیایید از غربا باشیم، همانهایی که رسول الله ( صلی اللہ علیہ و سلم ) به آنها بشارت درختی بسیار بزرگ و ارزشمند را در بهشت داده است.
در این سخنرانی شیخ محمد انصاری از علمای اهل سنت استان فارس به بیان ابعاد و گستردگی غربت دین در خانه های ما می پردازد و راه نجات و اصلاح را روشن بیان می کند. از الله متعال امیدواریم مارا از غربا حساب کند.
مشخصات
- نام فایل: سخنرانی شیخ محمد انصاری
- موضوع سخنرانی: غربت دین در خانه ما
- فرمت: mp4
- تدوین: مجتمع دینی گله دار
- منبع: سنت دانلود
لینک دانلود نسخه با کیفیت بالا و با کیفیت پایین
- دانلود با کیفیت پایین / حجم: 6 مگابایت (برای دانلود کلیک کنید)
- دانلود با کیفیت بالا / حجم: 14 مگابایت (برای دانلود کلیک کنید)