با سلام خدمت همه شما سنت دانلودی های عزیز!
در خدمت شما هستیم با یکی از زیباترین و دل انگیز ترین اناشید فارسی که جدیدا سروده شده است. نشید زیبای آه مظلومان اثر عبدالله جاسمی است که شعر آن توسط شاعر جوان و عزیزمان آقای احمد پوزیده سروده شده است.
عبدالله جاسمی، خواننده جوان و خوش صدای اهل سنت متولد 1366 از روستای بستانو، از شهرستان عسلویه می باشد. وی در ابتدا عضو گروه تواشیح الفردوس و هم اکنون عضو گروه اناشید الاسراء می باشد. آقای جاسمی که از دوران نوجوانی به اناشید اسلامی علاقه زیادی داشتند، به صورت تکخوانی یا گروهی اناشیدی را اجرا می نمودند. در ختم بخاری سال 82 دارالعلوم زاهدان نیز به صورت گروهی سرودی را به زبان عربی به اجرا گذاشتند که مورد پسند بسیاری از دوستداران اناشید اسلامی شد.
عبدالله جاسمی اولین اثر خود را با نام مادر به همراه موسیقی اجرا نمود، اما هم اکنون قصد دارد اناشید خود را بدون موسیقی و کاملا سالم اجرا نماید. خداوند متعال به ایشان توفیق بیشتر و اخلاص عمل عنایت بفرماید.
مشخصات
- نام نشید: آه مظلومان
- خواننده: عبدالله جاسمی
- شاعر: احمد پوزیده
- فرمت: mp3
- حجم: 3 مگابایت
- منبع: سنت دانلود
- لینک دانلود مستقیم (برای دانلود کلیک کنید)
دیدگاهها 2
عالی برادر
باتشکر از حسن توجه شما 🌹